Visie

In onze jachtige maatschappij komen we zelden nog tot rust. We verliezen onszelf in alles om ons heen en komen niet meer bij onze kern. Door middel van gesprek en shiatsu probeer ik terug rust te creëren, thuiskomen in het lichaam, stressklachten reduceren, terugkomen uit ons hoofd naar de basis. Het is de bedoeling energiebanen te openen, opgehoopte stress vrij te laten, het lichaam te stimuleren zichzelf te genezen. En vooral een deugddoende relaxatie te werk te stellen.


De Shiatsu-behandeling doet een beroep op het interne vermogen van het lichaam zichzelf te genezen door terug balans en evenwicht te creëren. Daarmee wordt de oorzaak van het probleem direct benaderd en niet zozeer de symptomen die vaak tot kortstondige verlichting leiden.


Daarbij bied ik u ook een luisterend oor, kunt u bij mij terecht met je verhaal, frustraties, vragen, bedenkingen, ... Dit in een veilige omgeving, gebonden aan het beroepsgeheim.


De Oosterse manier van kijken op het leven is een andere dan we hier in het westen gewend zijn. De manier van leven, het voortdurend op zoek gaan naar balans in alles wat je doet,  is iets wat we in het westen volledig zijn verleerd. In de toekomst wil ik me hier verder in verdiepen en mijn expertise uitbreiden.

Adres:

Griet Vandenhende
's Gravenstraat 38
8800 Roeselare

Contact:

Email: info@bmbalance.be
Telefoon: 0486/32.04.92


Btw nummer:
BE 0646.773.828

Bank:
BE44 9731 4674 2745


Privacybeleid
Cookiebeleid

LINKS:

© Griet Vandenhende

      FOLLOW US