Praktische info

Shiatsu wordt gegeven op een futon op de grond, op de kledij. Soms wordt er gewerkt met olie op de huid, vooral in de buik, hiervoor voorzie ik voldoende handdoeken. Daarom is het handig om loszittende (sportieve) kledij te voorzien.

Op de eerste afspraak wordt besproken of er een specifieke reden is waarom je bij mij komt aankloppen. Aan de hand van een aantal vragen wordt nagegaan of er eventueel fysische, mentale of emotionele problemen aanwezig zijn. Ik probeer de eerste consultatie af te ronden na max. 1,5uur. 

Wanneer er gevraagd wordt naar een relaxerende massage, wordt dit gesprek kort gehouden en  getoetst naar mogelijke lichamelijke problemen waar ik op moet letten tijdens de behandeling.

Bij vervolgafspraken voorzie ik 1u per consult. Bij kinderen voorzie ik naargelang de leeftijd ongeveer 30 minuten.


De prijs voor de behandeling van 1 uur bedraagt 50 euro, voor kinderen 25 euro bij een behandelingen van ongeveer 30'.

Ik werk vanaf 2021 met een klantenkaart, waarbij voor de 5e beurt slechts 40euro hoeft betaald te worden.


U kunt een afspraak maken via telefoon of e-mail te vinden onderaan de pagina of via het contactformulier onder het tabblad contact.


Afspraken mogelijk 's avonds of overdag, alsook op zaterdag.

Coronamaatregelen:

In de praktijk worden volgende corona maatregelen strikt opgevolgd:

- De ruimte wordt continue verlucht door de raamventilatie en ventilator (dit zorgt voor wat geluidshinder).

- Tussen twee sessies wordt 15' tijd vrijgehouden om de praktijk te verluchten en alles goed te ontsmetten, alle gladde oppervlakten worden ontsmet, de stoffen doeken gewassen op 60°C

- Iedereen krijgt verse handdoeken, waaronder een extra grote badhanddoek, die na de behandeling tevens op 60°C wordt gewassen. 

- Toiletgebruik is mogelijk, gelieve dit te bevragen, deze wordt dan ontsmet voor en nadien.

- Er wordt tijdens deze periode geen water aangeboden, dit is verboden door de overheid (mijn excuses)

- Er is geen wachtruimte voorzien, gelieve te wachten in de auto vooraleer u aan te melden op het tijdstip van de afspraak.

- Ik was mijn handen zoals de maatregelen dit voorschrijven, er is aan de ingang en in de praktijk ontsmettingsalcohol aanwezig.

- Tijdens de behandeling wordt zoveel als mogelijk afstand gehouden, het gezicht wordt zo weinig als mogelijk aangeraakt. Ik draag ten alle tijde een chirurgisch mondmasker CE goedgekeurd.

Verwachtingen Cliënt:

- Graag de afspraak verzetten indien jezelf of iemand waarmee je samenwoont in de afgelopen 2 weken symptomen van de bovenste of onderste luchtwegen vertoonden of koorts, verhoogde temperatuur hadden. Kom zeker niet ziek naar de praktijk, bij twijfel, gelieve mij te contacteren.

- Zorg ervoor dat u uw gemakkelijke kledij al aan hebt, zodat er niet meer van kledij moet gewisseld worden in de praktijk

- mondmasker (stof of chirurgisch) is verplicht voor iedereen boven de 12j, sjaaltje of bandana is niet voldoende.

- Minderjarigen of mensen met een beperking kunnen vergezeld worden door een begeleider, volwassenen komen alleen, de eventuele begeleider vragen we om te wachten in de auto.

Alvast bedankt voor de inspanning en begrip, alleen op deze manier kan ik op een veilige manier shiatsu blijven aanbieden.


Adres:

Griet Vandenhende
Sint-Catharinastraat 2
8800 Roeselare-Beveren

Contact:

Email: info@bmbalance.be
Telefoon: 0486/32.04.92


Btw nummer:
BE 0646.773.828

Bank:
BE44 9731 4674 2745


Privacybeleid
Cookiebeleid

LINKS:

© Griet Vandenhende

      FOLLOW US