Iets meer over mezelf

Ik ben Griet Vandenhende, ik volgde de opleiding assistent in de psychologie na mijn middelbare studies. Daarna kwam ik terecht in de bijzondere jeugdzorg als begeleidster.

Vanuit klachten bij mezelf vond ik de weg naar een shiatsu therapeut die me hielp terug in balans en pijnvrij te functioneren. Sindsdien ga ik regelmatig bij hem langs wanneer ik me wat minder voel of tijdens stressvolle periodes.

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe kijk kwam ik terecht bij een opleiding shiatsu. Het idee rijpte om een praktijk op te starten, om zo andere mensen verder te helpen op een aanvullende, ontspannende, fysieke manier, volgens de traditionele oosterse principes. Dit in combinatie met mijn psycho-sociale, begeleidende capaciteiten.


Tijdens mijn opleiding behaalde ik het eerste en tweede certificaat uitgerijkt door de Belgische Shiatsu Federatie, Relaxatie en Revitalisatie. Mijn opleiding is ondertussen afgerond, binnenkort ga ik voor het derde jaars certificaat: Regeneratie.

Hierbij aanvullend volgde ik een opleiding chi nei tsang (orgaanmassage) die vooral plaatsvind in de buikzone.

Adres:

Griet Vandenhende
Sint-Catharinastraat 2
8800 Roeselare-Beveren

Contact:

Email: info@bmbalance.be
Telefoon: 0486/32.04.92


Btw nummer:
BE 0646.773.828

Bank:
BE44 9731 4674 2745


Privacybeleid
Cookiebeleid

LINKS:

© Griet Vandenhende

      FOLLOW US